Et Asien Travel Projekt

Priser

Har du lyst til at kombinerer dit ophold i Thailand med nogle dage i Mueang Paem Landsbyen vil vi foreslå følgende rejseplan:

Dag 1

Med din engelsk talende lokalguide tager i med minivan(på dele-basis) til Pai. Køreturen er cirka 2,5 time. Ved ankomst til Pai skifter I over til anden bil og herfra er der cirka 1 time til landsbyen.

Vel ankommet til landsbyen bliver I indlogeret ved Jeres værtsfamilie og spiser frokost. Herefter er det tid til en guided tur rundt i landsbyen, hvor I oplever skolen, beboerne, landbruget og meget mere. I l besøger blandt andet også håndværkere der arbejder med bambusflet, den lokale medicinmand samt kvinder der fletter. I får også god tid sammen med værtsfamilien og kan på egen hånd bevæge Jer rundt og danne Jer egne indtryk

Herefter aftensmad. Hjælp gerne med at tilberede den..:).

Aftenen på egen hånd

Dag 2

Morgenmad med værtsfamilien.

Herefter påbegyndes en let trekking tur rundt i området i følgeskab af lokalguiden samt guide fra landsbyen. I vil lære om skoven, naturen og landbruget. Det er en smuk vandretur langs flode og ad skovstier. I spiser frokost nede ved floden.

I er tilbage i landsbyen først på eftermiddagen. Herefter tid på egen hånd-

Aftensmad sammen med værtsfamilien.

Dag 3

Morgenmad

Herefter besøg i Tham Yao eller “Long Cave”. En smuk grotte ikke langt fra landsbyen

Frokost

Herefter tilbage til Chiang Mai

 

* Alt er i følgeskab med engelsk talende lokalguide. Denne vil være behjælpelig under hele opholdet og kan oversætte samtaler med landsbyens beboere.

 

Pris 1920,- per person

Husk at projektet er non-profit og at overskudet går til landsbyen