Et Asien Travel Projekt

Hvem vi er – Deltagerne i Projektet

Søren Lindahl Madsen

Søren36 år gammel og har igennem de seneste 14 år beskæftiget sig intensivt med Sydøstasien. Det er blevet til mere end 35 besøg i Vietnam igennem årerne. Desuden har Søren rejst meget i øvrige Fjernøsten. Som uddannet Antropolog ved Aarhus Universitet har Søren lavet langvarigt feltarbejde i Nordthailand om Vesterlændinges søgning efter Buddhismens filosofi og religiøse praksis. Desuden har Søren arbejdet med sundhedsantropologi vedrørende Vietnam og har skrevet flere artikler om forhold i Sydøstasien. Søren har været rejseleder på flere pionérrejser til eksempelvis Myanmar. Søren vejleder i dag mange gæster og interesseforeninger om rejser til Fjernøsten.

Søren har deltaget i feltarbejde i forbindelse med udarbejdet af projektet samt er hjemmeside-ansvarlig. Desuden er Søren forbindelsesledet til CBT-I i Chiang Mai

Pernille Louise Aarup

P108061428 år gammel og Stud. Mag. i Turisme ved Aalborg Universitet. Pernille har igennem sin akademiske uddannelse samt rejseerfaringer opnået en interesse for udviklingen af ansvarlig og bæredygtig turisme, da dette er essentielt for tilstedeværelsen af unikke rejseoplevelser i fremtiden. Pernille motiveres af at bygge relationer på tværs af grænser og kulturer, skabe konsensus imellem interesser i udviklingen af attraktive turismeoplevelser og produkter, samt at integrere lokalsamfund i planlægningsprocessen, der i sidste ende resulterer i en unik oplevelse for den rejsende. Pernille har igennem sit praktikophold hos Asien Travel været medansvarlig for CBT-projektet, der blandt andet har inkluderet deltagelse i workshops og konferencer, adskillige besøg i CBT-landsbyer i Nordthailand, markedskommunikation og hjemmesidelancering.

Pernille var i praktik ved Asien Travel gennem 5 måneder, og var dermed med i projektets opstartsfase og deltog i feltarbejde. Desuden har Pernille arbejdet med hjemmesideudvikling

Brian Harry Boysen

P1080614 36 år gammel og været bosat i Thailand siden 1999. Rejst rigtig meget i Fjernøsten gennem sine mange år som fast bosiddende i regionen. Måske en af Danmarks førende eksperter når rejsen især går til Thailand. Brian har egen familie og ved hvordan det er at rejse som familie, og de forventninger dette giver til rejsen. Igennem årerne har Brian boet på Koh Chang i Syd-Thailand og derfor rejst meget i denne del af Thailand og kender dermed de små bounty-øer som sin egen buskelomme. Gennem de senere år har Brian været bosat i Chiang Mai i Nord-Thailand. For 4 år siden begyndte Brian at besøge Indonesien og især Bali. Brian rådgiver i dag mange af vores gæster når drømmeferien går til Fjernøsten.

Brian har været rådgiver på projektet og været med i projektets startfase.