Et Asien Travel Projekt

Community Based Tourism – Bæredygtig Turisme

Om CBT-Konceptet

P1030859

Community Based Tourism, der forkortes CBT, er en form for økoturisme, der tager hensyn til miljø, lokalsamfund og lokalkultur. Det er drevet og ejet af lokalsamfundet med det formål at give gæster en mulighed for at lære om lokale forhold, kultur, miljø, befolkning og livsstil. Læs mere her.

Fordele ved CBT

P1030977

Der er en række fordele forbundet med CBT, både for lokalbefolkningen, miljøet og for dig som gæst. Disse fordele rækker vidt, og inkluderer sociale, politiske, kulturelle, økologiske og økonomiske fordele. Hvis du ønsker at lære mere om de mange fordele ved at vælge en CBT-oplevelse, kan du klikke her.

Besøg en CBT-Landsby

P1080721

Du kan også komme til at støtte en lokal landsby ved at vælge en unik og autentisk CBT-rejseoplevelse næste gang, du skal på ferie. Asien Travel kan lige nu tilbyde dig et uforglemmeligt besøg i Karen landsbyen Muang Paem i Nordthailand.

Vores Partnere

logo cbt-i

Asien Travel samarbejder som den eneste skandinaviske rejsearrangør med CBT-I (Community Based Tourism Institute) om at tilbyde CBT-rejseoplevelser til danskerne. Du kan læse mere om det store arbejde vores samarbejdspartner udfører i CBT-landsbyer i hele Thailand ved at klikke her.

Se den fantastiske video om oplevelsen i en CBT-landsby